Vi söker ständigt duktiga medarbetare

VVS-Uppdragsansvarig

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som uppdragsanvarig med egna kundkontakter. I arbetet ingår allt från utredningar i tidiga skeden, kalkyler, energiberäkningar och projektering. Du kommer även att ha ansvar för kundkontakter samt medverka och hålla i anbudsprocesser.

Vi värdesätter att du har lätt för att samarbeta, är positiv, engagerad, affärsmässig och har en praktisk inställning till problemlösning. Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt

.

Då vi söker en erfaren uppdragsledare, förutsätter vi att du är självgående i din arbetsroll och önskemål om att du har förmågan att hjälpa andra i gruppen att utvecklas i en positiv riktning.

VVS-konstruktör

Vi söker i första hand dig som är ingenjör med några eller flera års erfarenhet av vvs-konstruktioner. I botten har du en ingenjörsexamen men främst värdesätter vi tidigare erfarenheter och referenser. I arbetet ingår projektering och Cad-ritning.

Även nyexaminerade med höga ambitioner är välkomna med ansökan. Ditt ansvar är att ta fram tekniska handlingar för rörsystem och ventilation.

Om Savtec

Vi är ett litet företag med korta beslutvägar och nära samarbete mellan kollegorna. Vi har en öppen kommunikation om strategiska beslut, systemlösningar och tekniska detaljer inom alla våra uppdrag. Samarbete och lyhördhet gör så att vi utvecklas och tillsammans kommer fram till den bästa lösningen för kunden.

Kontakta oss

Vi erbjuder

Förutom bra anställningsvillkor erbjuder vi en arbetsplats med bra stämning där vi trivs att arbeta och umgås med varandra. Du har som uppdragsansvarig stort inflytande på din egen arbetstid, arbetsuppgifter och kompetensutveckling.

Eftersom vi är ett litet företag så finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som är beredd att ta eget ansvar. Om du tycker detta låter intressant är du välkommen att skicka din ansökan till oss.